Elfogás

2023.09.26. 12:42

TEK-esek csaptak le egy férfira Békésen

Rendőrségi akció zajlott az elmúlt hétvégén egy békési lakótelepi lakásnál. Nem hivatalos információink szerint házilag gyártott robbanóanyagokat is találhattak az ingatlanban.

Beol.hu

Egy személyt elfogtak.

Fotó: Illusztrácó: Shutterstock

Több olvasói jelzés is érkezett hírportálunkhoz, miszerint rendőrségi akció volt egy békési lakótelepi lakásban az elmúlt szombaton. Speciális rendőri egységek bevetéséről, házilag gyártott robbanószerekről szóló hírek terjedtek el a városban.

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy szeptember 23-án Békésen a BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozásában, az ő felkérésükre a TEK munkatársai egy magyar állampolgárságú férfit fogtak el. A folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni” – írta hírportálunknak a Budapesti Rendőr-kapitányság kommunikációs osztálya. 

Nem hivatalos értesüléseink szerint több, házilag gyártott robbanóanyagot is találtak a lakásban.

Mint megírtuk, a múlt héten Esztergomban egy rendőr meghalt, amikor egy férfi felrobbantotta a házát. Egy nappal később már egy másik férfi fenyegetőzött robbantással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában