Kék hírek

2023.08.17. 15:26

Gyilkosság a csabai hotelben: a főügyészség kezdeményezte a késelő letartóztatását

A Békés Vármegyei Főügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte egy 27 éves büntetlen előéletű érdi férfi letartóztatását, aki kedden este Békéscsabán megkéselt egy békési férfit.

Papp Gábor

Fotó: Shutterstock

Az eljárás eddigi adatai szerint kedden, a késő esti órákban Békéscsabán, az egyik hotel teraszán dulakodás alakult ki az érdi férfi és egy békési férfi – a későbbi sértett – között. A dulakodás során a sértett két alkalommal ököllel az állán megütötte, aki ettől a földre került. Ezt követően az érdi férfi ülő helyzetben a zsebéből elővette, és kinyitotta a bicskáját, amellyel több alkalommal a lábán megszúrta sértettet. A dulakodás állva, majd a földön folytatódott, melynek során az érdi férfi ismét több alkalommal testszerte megszúrta a sértettet, aki a vérveszteség miatt a helyszínen eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítását követően meghalt.

A férfi esetében a főügyészség álláspontja szerint a letartóztatás több különös oka is fennáll, így egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye, figyelemmel a kiemelkedő tárgyi súlyú bűncselekmény miatt kiszabható büntetés nagyságára, valamint a bizonyítás manipulálásának veszélye. A nyomozási bíró a pénteki napon dönt a kényszerintézkedésről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában