Frissítve

2023.05.24. 07:11

A fénysorompó tilos jelzést mutatott a mezőkovácsházi vonatbalesetnél

Kisteherautó és egy kocsiból álló motorvonat ütközött a mezőkovácsházai vasúti átjárónál szerdán reggel.

Ny. L.

Fotó: Donka Ferenc

A kisteherautóban egy, a vonaton hat ember utazott. Az eset során senki sem sérült meg. A mezőkovácsházai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A társszervek is megérkeztek a helyszínre.

Frissítve:

A Mávinformnál közölték, szerdán negyed nyolcra befejezték Mezőkovácsházánál a baleseti helyszínelést, így Mezőkovácsháza és Mezőhegyes állomások között megindulhatott a vonatforgalom. Délelőtt helyreállhat a menetrendszerű vonatközlekedés a Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon.

A Medgyesegyházáról Mezőhegyesre 5 óra 17 perckor elindult személyvonattal ütközött egy kisteherautó Mezőkovácsházánál. A fénysorompó tilos jelzést mutatott.

A helyszínelés és a műszaki mentés végéig szünetelt a forgalom, Mezőkovácsháza és Mezőhegyes állomások között pótlóbuszok szállították az utasokat. A Békéscsaba-Kétegyháza-Mezőhegyes vonalon még hosszabb eljutási időkre kell számítani. A pótlóbuszok Végegyháza-alsó megállóhely helyett Végegyháza, Árpádtelepi-elágazás megállónál állnak meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában