Illegális szemétlerakás

2023.05.15. 15:23

Sok szemét lett a háza udvarán, kivitte az ugarra az orosházi férfi

Október 24-én érkezett bejelentés a hatóságokhoz arról, hogy valaki nagyobb mennyiségű szemetet rakott le Orosházán, a Monori ugarok területén.

N. Sz.

Forrás: Shutterstock

A rendőrök több zsák szemetet, műanyag flakonokat, háztartási hulladékot, papírt és bútorokat is találtak a helyszínen. Az adatgyűjtés során a nyomozók eljutottak egy 25 éves helyi férfihoz, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerte, hogy ő vitte ki a szemetet egy kézikocsival. Elmondta, gyakran előfordult vele, hogy elfelejtette kihúzni a kukát az utcára, így a hulladékszállítást végző cég nem tudta elvinni tőle a szemetet.

A zsákokat egy ideig a háza udvarán tárolta, de a felesége egyre jobban haragudott rá, ezért akart mielőbb megszabadulni a zsákoktól. Az Orosházi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított büntetőeljárást ellene.  A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügy iratait a napokban továbbították az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában