Kék hírek

2023.02.06. 10:39

Gyorsan lebukott a sarkadi tolvaj

opni próbált egy férfi Sarkadon, de lebukott. A rendőrök két hét alatt feldolgozták az ügyét, és a büntetőeljárás iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték el az ügyészségre.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Láncfűrészt próbált lopni egy férfi egy ház melléképületéből január 18-án este Sarkadon. Korábban már járt ott, segített fát behordani, így tudta, hol kell keresni a gépet – olvasható a police.hu beszámolójából.

Feltörte a garázst és magához vette a fűrészt, de az ott lakók közül egy nő tetten érte. Amikor kérdőre vonta az ismerőst, hogy mit keres ott, a férfi letette a lopott dolgot és távozott.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 26 éves sarkadi fiatalember ellen lopás kísérlet miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges nyomozási cselekményeket két hét alatt elvégezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal, 2023. február 3-án megküldték az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában