Frontális karambol

2022.09.16. 12:09

Súlyos sérültje is van a mezőberényi balesetnek

Csütörtökön és pénteken is akadt munkájuk a tűzoltóknak.

Letért az úttestről, majd árokba hajtva fának csapódott egy személykocsi csütörtök este Orosháza és Gádoros között, a 4407-es úton. Az autóban ketten utaztak, egyiküknek sem esett baja. Az orosházi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a kocsit, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

 

Két személyautó frontálisan karambolozott pénteken a hajnali órákban Mezőberény településen, a Kodály Zoltán úton. A járművekben összesen négyen utaztak, a baleset következtében egy fő súlyos, hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek. A mentőszolgálat a sérülteket további megfigyelésre és ellátásra kórházba szállította. A helyszínre riasztott mezőberényi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és átvizsgálták, majd a helyszín megvilágítási feladataiban nyújtottak segítséget a rendőrség munkatársainak. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár volt érvényben. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában