Kék hírek

2022.09.13. 16:09

Öt terjesztő és huszonhat fogyasztó ellen emelhetnek vádat Békésben

Négy férfi és egy nő ellen javasol vádemelést a rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint Békés megyében terjesztették a tiltott szereket. Huszonhat fogyasztó ellen is eljárás indult.

Beol.hu

Fotók: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít négy férfit és egy nőt. A kapitányság nyomozói és a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2021. december 14-én fogták el őket - olvasható a police.hu tájékoztatásában.

Egyikük fogyasztóknak is értékesített tiltott bódító hatású szereket, illetve nagyobb mennyiségben tovább is adott amfetamint egy másik férfinek. Ő kapcsolatban állt egy békéscsabai házaspárral, akik saját fogyasztásra és terjesztésre is vásároltak tőle az anyagból. A házaspár egy férfival is üzletelt, akitől rendszeresen kokaint és marihuánát vásároltak. 

 

A békéscsabai nő szabadlábon védekezik, a férfiak - akik közül hárman békéscsabaiak, egyikük kamuti - letartóztatásban vannak. 

A nyomozás során huszonhat tőlük vásárló kábítószer-fogyasztó ellen is eljárás indult. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait hétfőn továbbította az ügyészségre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában