Vádemelés

2022.08.05. 08:38

Verés lett a vége a kocsmai szópárbajnak Csanádapácán

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat az Orosházi Járási Ügyészség és vádiratában felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt egy 29 éves büntetlen köröstarcsai férfi ellen, aki az egyik csanádapácai italmérő előtt torolta meg, hogy a sértett szidalmazta.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

A férfi még április 24-én az esti órákban az egyik csanádapácai italmérő előtti kiülő részen italozott, amikor megérkezett a sértett, aki szóban inzultálni kezdte és „köcsögnek” nevezte. A vádlott ekkor felszólította a sértettet, hogy hagyja őt békén és felindultságában „rossz csicskának” titulálta. 

A sértett azonban nem hagyott fel magatartásával és továbbra is „köcsögnek” nevezte a férfit, aki erre dühében ököllel többször megütötte, amitől a sértett a földre került. A vádlott ekkor testszerte rugdosni kezdte a földön fekvő sértettet, majd miután felhagyott a bántalmazással, távozott a helyszínről.

A sértett arcán, csuklóján és kezén zúzott sérülések keletkeztek, valamint állkapocs- és orrcsonttörést szenvedett, mely sérülések egyenként és összességükben is 8 napon túl gyógyulók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában