Tűzesetek

2022.08.18. 08:55

Kigyulladt nagyfeszültségű hálózati transzformátor okozott riadalmat Tótkomlóson

Szerdán is akadt munkájuk a Békés megyei tűzoltóknak.

Illusztráció: Shutterstock

Járdára, valamint kerítésre borult szerda délután egy nagyméretű fa Békéscsabán, a Körte soron. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók a közlekedést akadályozó és veszélyeztető növényzetet motoros láncfűrész segítségével távolították el. Az eset során senki sem sérült meg.

 

Egy nagyfeszültségű hálózati transzformátor gyulladt ki délután Tótkomlóson, a Békéssámsoni út közelében. Az esethez riasztott helyi önkormányzati tűzoltók a kigyulladt trafó környezetét vízsugárral megvédték, majd átadták a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak. A tűz a környezetére nem terjedt tovább, az eset során senki sem sérült meg. 

Szerda délután kigyulladt az elszáradt aljnövényzet Sarkadon, a Bokor utcában. A száz méter hosszan égő vegetációt a gyulai hivatásos tűzoltók oltották el vízsugár és kéziszerszámok segítségével. Tűz a környezetére nem terjedt tovább, személyi sérülés nem történt. 

Egy mezőgazdasági munkálatokat végző traktor gyulladt ki délután Szarvas külterületén, Halászlak közelében. A helyszínre riasztott helyi hivatásos tűzoltók vízsugár segítségével az égő gumiabroncsokat és a füstölgő részeket eloltották, majd a felhevült szerkezeti elemeket visszahűtötték. Az eset során senki sem sérült meg. 

Szarvas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában