Kék hírek

2022.08.23. 10:10

Bezártak a Békés megyei szexszobák

Prostitúció elősegítése miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség egy 59 éves büntetlen előéletű gyulai férfi ellen, aki békéscsabai és gyulai lakásait prostituáltak részére adta ki.

Beol.hu

Fotó: Shutterstock illusztráció

A férfi a vádbeli időszakban bejelentett munkaviszonnyal, rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, ugyanakkor van egy gyulai és egy békéscsabai tömblakása. 

2020-ban és 2021 első felében rendszeresen, saját anyagi haszonszerzése érdekében a lakások szobáit napi díj ellenében, illetve előre meghatározott heti díjazás fejében szexuális tevékenység végzése céljából prostitúcióból élő nők részére rendelkezésre bocsátotta.

Ezzel legkevesebb 1 millió 233 ezer forint anyagi haszonhoz jutott – áll az ügyészség sajtóközleményében.

A járási ügyészség vádiratában arra tett indítványt, hogy a bíróság a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadó férfit tárgyalás mellőzésével, az ügyiratok alapján hozott büntetővégzésével pénzbüntetésre ítélje, 1 millió 233 ezer forint erejéig vagyonelkobzást rendeljen el vele szemben, kobozza el tőle a kapcsolattartásra használt mobiltelefonját és kötelezze őt a nyomozás során felmerült, közel 100 ezer forintos bűnügyi költség megfizetésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában