Békéscsaba

2022.07.07. 08:16

Súlyos sérülés lett a következménye a figyelmetlenségnek

Nem adott elsőbbséget egy másik autósnak egy személygépkocsi vezetője Békéscsabán. Összeütköztek, és az egyik sodródó jármű elütött egy kerékpárost. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Fotók: police.hu

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt március 1-jén 8 óra után néhány perccel Békéscsabán, a Franklin utca és a Kolozsvári utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetője a Franklin utcán érkezett a kereszteződéshez, de nem adott elsőbbséget egy neki jobbról érkező kisteherautónak és összeütköztek. A járművek ezután sodródni kezdtek és a kisteherautó elütött egy kerékpárost. A nő súlyosan megsérült, rajta kívül a tehergépkocsi utasa szenvedett még könnyű sérülést. 

A személygépkocsi vezetője kihallgatásán elismerte a felelősségét, elmondása szerint későn vette észre a megállásra kötelező közlekedési táblát. Fékezett, de már begurult a kereszteződésbe. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Közlekedési Osztálya a férfit közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. Ügyének vizsgálata befejeződött, a rendőrség a büntetőeljárás iratait kedden továbbította az ügyészségnek - adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában