Kék hírek

2022.07.28. 11:51

Lezárták a nyomozást a tótkomlósi vasúti baleset ügyében

Tilos jelzés ellenére hajtott vasúti átjáróba Tótkomlós közelében és ütközött össze motorvonattal egy kisbusz még áprilisban. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség a figyelmetlen jármű vezetőjével szemben a vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Fotók: police.hu

Vasúti közlekedési balesetről értesítették április 14-én 12 óra körül a rendőrséget Békés megyében. Egy kisbusszal közlekedő nő Tótkomlós közelében található vasúti átjáróba a tilos jelzés ellenére behajtott és összeütközött egy motorvonattal - olvasható a police.hu tájékoztatásában.

Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg. A 45 éves tótkomlósi nővel szemben az Orosházi Rendőrkapitányságon vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indult eljárás. 

A jármű vezetője kihallgatásán elmondta, hogy figyelmetlen volt, amikor behajtott a vasúti átjáróba és nem vette észre azt, hogy a fénysorompó piros jelzést mutatott. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában