Kék hírek

2022.05.27. 09:54

Körözött nőt fogtak el a battonyai határátkelőnél

A határrendészek egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt intézkedtek a gyulai, és csalás miatt körözött nőt fogtak el a battonyai közúti átkelőhelyen.

Forrás: police.hu

A gyulai közúti határátkelőhelyen csütörtökön 21 óra előtt néhány perccel tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az őt és a járművét ellenőrző határrendészek megállapították, hogy a teherautó pótkocsiján a rendszámot meghamisították. A jelzést a rendőrök lefoglalták, a román sofőr ellen a Gyulai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt eljárást indított.

Csalás miatt keresett nőt fogtak el a határrendészek csütörtökön 19 óra 30 perckor a battonyai közúti határátkelőhelyen. A 23 éves román állampolgárságú nő belépésre jelentkezett, és az igazoltatásakor kiderült, hogy az egyiptomi hatóságok elfogatóparancsot adtak ki ellene, ezért a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette őt.

 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei csütörtökön Békéscsabán elfogtak egy Heves megyei, de jelenleg Békéscsabán élő férfit. A 37 éves férfi ellen az Egri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert szexuális visszaélés miatt a bíróság korábban 4 év szabadságvesztésre ítélte és a büntetése letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön elfogtak egy szarvasi férfit, aki ellen csalás miatt folyik büntetőeljárás, illetve azért is körözték, mert több szabálysértési bírságot nem fizetett be.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei csütörtökön elfogtak egy kunágotai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot lopás vétség elkövetése miatt. Az 58 éves férfit a rendőrök előállították az ügyében eljáró bíróságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában