Kék hírek

2022.05.04. 07:24

Hamar elkapták az illegális szemetelőt Sarkadon

Illegálisan rakott le kommunális hulladékot, televíziót, valamint hűtőszekrényeket egy férfi Sarkadon, az egyik utcában. A bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a sarkadi férfit. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Beol.hu

Fotó: police.hu

Kommunális hulladékot, televíziót és hűtőszekrényeket rakott le illegálisan egy férfi még 2021. június 25-én, délután Sarkadon, az egyik utcában. Autóval érkezett és miután az utánfutóról lepakolta a szemetet, elhajtott a helyszínről - derül ki a rendőrség közleményéből.

A rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül azonosították és elfogták a 45 éves sarkadi férfit, akit előállítottak a Sarkadi Rendőrkapitányságra. 

A nyomozók hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indítottak büntetőeljárást ellene. A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Azt is elmondta még, hogy azért vitte máshová és rakta le illegálisan a hulladékot, mert nem akarta, hogy az ő udvarán foglalja a helyet. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait kedden továbbította az ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában