Kék hírek

2022.02.09. 16:32

A játszótéren rángatta meg, majd le is köpte volt élettársát a battonyai férfi

Garázdaság vétsége, volt élettárs sérelmére, személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás bűntette, valamint zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség és vádiratában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt egy 25 éves büntetett előéletű dombegyházi férfi ellen.

Fotó: Shutterstock

A férfi és a sértett nő korábban, 2020 májusáig élettársak voltak, kapcsolatukból egy kiskorú gyermekük született. A nő a gyermekkel tavaly április 11-én délután Battonyán, a Petőfi téren lévő játszótéren tartózkodott, ahol megjelent a férfi is, és szóváltás alakult ki közöttük.

A férfi szidalmazta, meglökte, csuklóját megfogta, megrángatta, egy alkalommal leköpte és azzal fenyegette meg, hogy ha nem engedi látni a gyermekét, vagy tiltja tőle, akkor megöli őt.

A férfi a fentieken túl tavaly március elejétől június végéig azért, hogy a sértett magánéletébe, mindennapi életvitelébe önkényesen beleavatkozzon az általa használt telefonkészülékről a sértettet akarata ellenére különböző napszakokban felhívta, és neki üzeneteket küldött: négy hónap leforgása alatt 1268 db SMS üzenetet küldött a sértettnek, valamint 699 alkalommal hívta telefonon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában