Elzárás

2021.12.08. 17:49

Minden ok nélkül arcon ütötte ismerősét egy békési férfi

Garázdaság vétsége miatt 50 nap elzárás büntetésre ítélt a Battonyai Járási Ügyészség vádirata alapján egy 43 éves büntetett előéletű, visszaesőnek minősülő békési illetőségű, de medgyesegyházi tartózkodási helyű férfit a Battonyai Járásbíróság előkészítő ülésén. Az ítéletet mindenki tudomásul vette, így az jogerőre emelkedett.

A férfi június 11-én a késő esti órákban ittas állapotban egy medgyesegyházi vendéglő előtt az utcára kihelyezett asztaloknál tartózkodott, amikor megérkezett oda egy ismerőse szintén ittas állapotban. A férfi odament hozzá, és előzetes szóváltás nélkül egy alkalommal, nagy erővel, tenyérrel arcon ütötte ismerősét, aki az ütés következtében megszédült, egyensúlyát veszítve a földre leült, majd fölállt és elfutott. A terhelt ezen kihívóan közösségellenes, erőszakos cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában