Elismerés

2021.12.22. 10:28

Helytállásukért díjazták a rendvédelmi szervek dolgozóit Orosházán

Az immár hagyományos év rendőre, mentőse, tűzoltója, készenléti rendőre elismeréseket szerda reggel a városházán adta át az idei díjazottaknak Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere.

/A szerző felvétele/

Tolmácsolta a képviselő-testület köszönetét az egész éves munkáért mindazoknak, akik helyt álltak, dolgoztak, a lakosság nyugalmát, egészségét, biztonságát óvták, vigyázták. A külön elismerés azoknak jár, akiket erre parancsnokaik felterjesztettek. Díjat vett át Ravasz Szabolcs, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség Orosházi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságának őrmestere; Birkás Tibor, a Békés Megyei Mentőszervezet Orosházi Mentőállomásának mentőápolója; Kiss Gábor, a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály törzsőrmestere; Szilasi Tamás, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Orosházi Rendőrkapitányságának törzszászlósa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában