Békés megye

2021.10.14. 10:01

Sok munkát adott a tűzoltóknak a szerda este

Közúti baleset Szeghalom mellett, tűzeset Orosházán és Mezőberényben, valamint egy leszakadt faág adott munkát a megye tűzoltóinak szerdán.

beol.hu

Két személygépkocsi lesodródott az úttestről tegnap este Szeghalom közelében, a 47-es úton. A járművekben összesen négyen utaztak, autóját mindenki önerejéből el tudta hagyni. A baleset egyedüli sérültjét a mentőszolgálat a helyszínen ellátta. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanította, majd a helyszínt átadta a rendőrség munkatársainak – derül ki a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összefoglalójából.

Szék gyulladt ki egy társasház tárolójában szerdán este Orosházán, a Deák Ferenc utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották, majd a területet átvizsgálták. A tűz környezetére nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Szemetet égettek szerdán este Mezőberényben, a Gárdonyi Géza utcában. A helyi hivatásos tűzoltók vízsugár és kéziszerszámok segítségével a tüzet eloltották, majd a helyszínen tartózkodókról jegyzőkönyvet készítettek. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Nagy méretű fa ága épületre szakadt szerdán este Békéscsabán, a Csillag utcában. A helyi hivatásos tűzoltók, kéziszerszámok, dugólétra és motoros láncfűrész segítségével a növényzetet eltávolították, majd a megsérült cserepeket kicserélték. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában