Kék hírek

2021.07.10. 08:40

Két ittas sofőrt fogtak a rendőrök Békéscsabán

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békéscsabán. Egyiküket szabálysértési őrizetbe vették, mert engedély nélkül vezetett.

beol.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 49 éves újkígyósi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs vezetői engedélye. A rendőrök szombaton 2 óra 15 perc körül igazoltatták Békéscsabán, a Szabó Dezső utca és az Illésházi utca kereszteződésében. Az ellenőrzéskor az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért büntetőeljárás is indult ellene. Az engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – írja a police.hu.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei pénteken 19 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Gálik János utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A férfit a rendőrök előállították, büntetőfeljelentést tettek ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában