felelőtlenség

2021.04.22. 17:37

Ittasan, jogosítvány nélkül akarta hazavinni Battonyán a gyerekeit egy férfi

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Battonyán. A gyermekeit akarta hazavinni, de a rendőrök leállították és eljárást indítottak ellene.

beol.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Battonyán, a Bajcsy-Zsilinszky utcából február 18-án 16 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy előtte szeszes italt ivott. A gyermekei is vele voltak, őket akarta ittas állapotban hazavinni. Az autóban nem voltak olyan magasítók, amelyeken a gyermekeknek kellett volna utazniuk. Ráadásul a férfinak nincs vezetői engedélye, mert azt évekkel ezelőtt – szintén ittas vezetés miatt – bevonták tőle – írja a police.hu.

Az autót is csak kölcsön kapta, a kocsi tulajdonosa nem tudta, hogy nincs jogosítványa, ezért adta oda neki a járművet, amelyen egyébként nem volt kötelező felelősségbiztosítás. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 47 éves férfi ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2021. április 21-én továbbította az ügyészségre. A szabálysértések miatt indult eljárás még folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában