bűnügy

2021.02.06. 08:33

Ellopott pénztárca és kábítószer miatt is intézkedtek megyénk rendőrei

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Eleken kábítószer birtoklása, Békéscsabán pedig lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök pénteken.

beol.hu

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Gyula külterületén pénteken 9 óra körül összeütközött három személygépkocsi. A mentők az egyik jármű vezetőjét súlyos, míg a másik két autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A police.hu beszámolója szerint a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei pénteken előállítottak egy eleki férfit, aki a gyanú szerint korábban kábítószert fogyasztott, amelyet a nála végzett gyorsteszt is megerősített. Ezért a nyomozók kábítószer birtoklása gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a 25 éves férfi ellen. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Békéscsabán pénteken a rendőrök elfogtak egy vésztői férfit.

A gyanú szerint az 58 éves férfi január 25-én az egyik békéscsabai lottózóból ellopott egy pénztárcát, amelyet a tulajdonosa egy asztalon felejtett.

A tárcában iratok, bankkártya és több tízezer forint volt. A nyomozók a férfit lopás elkövetésével gyanúsítják és büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában