letartóztatás

2020.12.14. 18:03

Rács mögé került a herbállal üzletelő sarkadi férfi

Két rendbeli új pszichoaktív anyaggal történő visszaélés bűntette miatt kezdeményezte a gyulai ügyészség egy 31 éves férfi letartóztatását, aki sarkadi lakóhelyén herbállal kereskedett.

V. E.

A férfi tavaly, illetve az idei év első felében hetente vásárolt kábító hatású anyagot egy tiszaföldvári férfitól és élettársától, amit lakóhelyén tárolt, majd anyagi haszonszerzés céljából állandó vevőkörének értékesített, köztük egy 18. életévét be nem töltött helyi fiúnak is.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére azért került sor, mert tartani lehet attól, hogy a terhelt szabadlábra kerülése esetén a bizonyítási eszközök megsemmisítésével, elrejtésével, a tanúk befolyásolásával a bizonyítás meghiúsítására törekedne. Továbbá gyanúsítottkénti felelősségre vonása után is folytatta tevékenységét, azzal a büntetőeljárás megindulása után sem hagyott fel. A nyomozási bíró a gyanúsított letartóztatását egy hónapra rendelte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában