kék hírek

2020.12.05. 07:40

Közúti veszélyeztetés miatt indult eljárás egy gyulai férfi ellen

Telekgerendáson közúti veszélyeztetés, Sarkadon lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Pénteken személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint két nappal korábban 13 óra 15 perc körül Telekgerendás külterületén úgy közlekedett a személygépkocsijával, hogy többször szándékosan balra kormányozta a járművét, miközben egy másik autó előzte őt. Egyszer össze is ütköztek az előzésben lévő másik személyautóval. A balesetben senki nem sérült meg. A 36 éves férfi megállt, de rövid időn belül elhajtott a baleset helyszínéről az adatainak hátrahagyása nélkül. A Közlekedésrendészeti Osztály rendőrei azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható gyulai férfit, aki ellen közúti veszélyeztetés miatt büntetőeljárás indult.

Fotó: police.hu

Sarkadon a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint korábban egy békéscsabai házból elvitt egy kerékpárt, sarokcsiszolót és fűrészt. A rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított büntetőeljárást ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában