Békéscsaba

2020.06.19. 09:45

Pisztolynak tűnő fegyverrel fenyegetőzött, a terrorelhárítók fogták el

Csütörtökön baleset történt Békéscsabán, garázdaság gyanúja miatt intézkedtek Vésztőn.

police.hu

Nézeteltérés alakult ki egy személygépkocsi vezetője és egy kerékpárral közlekedő férfi között csütörtökön 12 óra körül, Vésztőn, az Ady Endre utcában. A vita során az autós a járműjéből elővett egy pisztolynak tűnő fegyvert és azzal fenyegette meg a másik férfit.

Ezért a rendőrség a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének közreműködését kérte az autó vezetőjének az elfogásához. A műveleti egység munkatársai 15 óra 30 perc körül, Békéscsabán elfogták a 60 éves békési férfit. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást és a nyomozók a fenyegetéshez használt gázriasztó pisztolyt lefoglalták tőle.

Békéscsaba külterületén, csütörtökön 17 óra 15 perc körül nekihajtott egy álló munkagépnek egy kerékpárral közlekedő nő. A mentők a nőt nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

/Fotó: police.hu/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában