Kék hírek

2020.06.09. 09:43

Letért az útról és fának ütközött egy nő Telekgerendáson

Egy közlekedési baleset, három előállítás történt hétfőn a megyében.

police.hu

Telekgerendás /Fotók: police.hu/

Telekgerendás külterületén, hétfőn 8 óra 45 perc körül egy kisteherautóval közlekedő nő lehajtott az útról és egy fának ütközött. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Telekgerendás /Fotók: police.hu/

Békéscsabán, a Bertóthy udvar egyik társasházának lépcsőházában, délután egy férfi véletlenül leejtett és összetört egy befőttes üveget. Az üvegben kábítószer gyanúját keltő növényi törmelék volt, ami az előzetes vizsgálat eredménye szerint új pszichoaktív anyag. Az egri férfi a gyanú szerint a történtek idején bódult állapotban volt, a rendőrök a nadrágjának a zsebében is találtak kristályos anyagot. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a kristályos anyagot, illetve a növényi törmeléket lefoglalta, a 23 éves férfit pedig a rendőrök előállították és büntetőeljárás indult ellene.

Súlyos testi sértés kísérlet és garázdaság gyanúsítottjait állították elő a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei. Az egyik férfi társával 2019. november 24-én, Sarkadon, a Bokor utcában szóváltás után többször megütött egy férfit. A másik előállított hétfőn Sarkadon, a buszállomáson ordítozott és szemeteseket borogatott. A rendőrök mindkettőjüket gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában