Kék hírek

2020.05.18. 09:34

Pénzért kínált szexuális szolgáltatást egy nő Békéscsabán

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek, egy nőt őrizetbe vettek és két eltűnt tizenéves fiút megtaláltak a rendőrök.

police.hu

Vasárnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 12 óra 30 perc körül, a gyulai közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgár személygépkocsival akarta elhagyni az országot, de a határrendészek megállapították, hogy az autó műszaki adatlapján az érvényességi időt meghamisították. A férfi ellen a Gyulai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt, mert Békéscsaba külterületén, egy út mellett az arra járó autósoknak pénzért szexuális szolgáltatást kínált. A 31 éves nőt a rendőrség munkatársai tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei megtaláltak két fiatalt, akik engedély nélkül voltak távol egy lakásotthonból. A 17 éves fiúkat biztonságba helyezték, visszavitték őket abba az intézménybe, ahol élnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában