állatkínzás, videóval

2019.12.28. 12:39

Baltával vertek meg Sarkadon egy kutyát

Baltával vágtak fejbe egy kutyát Sarkadon. Pennyre további kivizsgálások várnak, hogy kiderüljön, szenvedett-e idegrendszeri károsodást.

A Remény-Lak egykori örökbefogadója értesítette az egyesületet, hogy Sarkadon egy kutyának súlyos sérülései vannak. A helyszínen találtak egy baltát, ami arra utal, hogy állatkínzásról lehet szó. A kutyának a bal szeme, ahol a sérülés érte menthetetlen volt, szombat reggel megoperálták. Jelenleg gyógyul, és miután felépül gazdikereső lesz – tájékoztatta hírportálunkat Bencsik Tiborné, az Remény-Lak vezetője.

Penny elveszítette látását bal szemére

Az állatvédők további kivizsgálásra küldik a Pennyt, a bántalmazott kutyát, hogy kiderítsék szenvedett-e idegrendszeri károsodást.

Pennyről a szombat reggeli műtétet követően a Remény-Lak Facebook-oldalán tettek közzé egy videót, ahol arról tájékoztatták a követőiket, hogy az állat jobban van.

Lipták András, a megyei főkapitányság sajtóreferense hírportálunknak elmondta, a Sarkadi Rendőrkapitányság lakossági bejelentés alapján büntetőeljárást indít.

A szombati műtét után készült videót IDE KATTINTVA nézhetik meg erős idegzetű olvasóink.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában