Újkígyós

2019.10.22. 20:33

Rablás miatt emeltek vádat egy férfi ellen

A Békéscsabai Járási Ügyészség rablás bűntette miatt emelt vádat egy büntetlen előéletű 46 éves újkígyósi férfi ellen és felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt vele szemben.

Az alkoholfüggőségben szenvedő férfi szeptember 1-én a délelőtti-déli órákban nagyobb mennyiségű szeszes italt, legalább 5 liter sört fogyasztott el, majd erősen ittas állapotban bement az egyik újkígyósi Nemzeti Dohányboltba és ott arra kérte a kiszolgálót, hogy a kasszában lévő pénzt adja át neki. Bár a vádlott megveréssel fenyegette meg a kiszolgáló nőt, az nem adta át a pénzt, hanem felhívta a dohánybolt üzemeltetőjét, hogy a vádlott vele beszélje meg a dolgot. A hívás befejezését követően a bolt üzemeltetője kihívta a rendőrséget, addig a vádlott kivett egy doboz sört az üzlet hűtőjéből és leült a dohánybolt elé, hogy azt elfogyassza – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában