kék hírek

2019.09.14. 08:32

Hamis rendszámú tehergépkocsival akart átlépni a határon, előállították

Közlekedési baleset, egyedi azonosító jellel visszaélés és körözés alapján történt rendőri intézkedés megyénkben pénteken.

police.hu

Békéscsabán, a Gyulai úton, pénteken 19 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A gyulai közúti határátkelőhelyen, pénteken 16 óra körül egy bolgár férfi kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsival, amelyen egy osztrák vámrendszám volt. A határrendészek megállapították, hogy a rendszámot és az ahhoz tartozó forgalmi engedélyt egy másik járműre adták ki. A tehergépkocsi vezetőjét előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés miatt büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei pénteken előállítottak egy gyomaendrődi nőt, akinek a rendőrség tartási kötelezettség elmulasztása miatt rendelte el a körözését. A nőt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában