Garázdaság

2019.08.28. 11:54

Vádat emeltek egy sarkadkeresztúri férfi ellen

A Gyulai Járási Ügyészség augusztus 14-én garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy 44 éves sarkadkeresztúri férfi ellen a Gyulai Járásbíróság előtt.

A férfi május 11-én az esti órákban gyerekkori barátjával italozott az egyik sarkadi fagylaltozó előtt. A férfi a szeszesital fogyasztása közben a terápiás jelleggel szedett napi gyógyszerei közül nagyobb számú tablettát bevett. Rövid idő elteltével a két ittas férfi között szóváltás alakult ki, amelynek során a vádlott hirtelen több alkalommal megütötte a barátja arcát, akinek ettől eleredt az orra vére. A férfi magatartása megbotránkozás kiváltására volt alkalmas.

A Gyulai Járási Ügyészség az önbíráskodás elkövetése miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló, a cselekményét beismerő férfival szemben elzárás kiszabását indítványozta – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában