Kondoros

2019.07.30. 11:40

Vascsővel esett neki édesanyjának, emberölés kísérlete miatt letartóztatták

A Békés Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt kezdeményezte annak a 19 éves kondorosi férfinak a letartóztatását, aki pénteken éjszaka kegyetlen módon bántalmazta édesanyját.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Ahogyan arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a gyanúsított június 26-án 22 óra 30 perc körüli időpontban a Kondoros, Bajcsy- Zsilinszky utcai családi házukban egy szóváltást követően oly módon bántalmazta a vele egy háztartásban élő édesanyját, hogy egy vascsővel számos alkalommal testszerte megütötte és forró vízzel leöntötte, miközben azt kiabálta, hogy „Dögölj meg!”. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket – csonttöréseket, fejsérülést és égési sérüléseket – szenvedett.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt, mert megalapozottan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a még ki nem hallgatott tanúk vagy a sértett befolyásolásával, megfélemlítésével, vagy a még fel nem lelt tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével, megsemmisítésével a bizonyítás eredményét veszélyeztetné, illetőleg a bűnismétlés veszélye is fennállt.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 1 hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában