Biztonság

2019.04.27. 16:57

Polgárőrök felügyelnek a pénteki békési tűz helyszínén

Szombaton délelőttől helyi polgárőrök biztosítják a Békés belvárosában pénteken délután pusztító tűz helyszínét – tájékoztatta hírportálunkat Kálmán Tibor alpolgármester.

Papp Gábor

Mint megtudtuk, pénteken délután és szombaton kora reggel is az érintett, Szánthó Albert utcai területen egyeztettek arról, hogy milyen biztonsági intézkedésekre van még szükség. Mivel a kiégett épület olyan állapotban van, hogy egyes részeinek esetleges omlása veszélyt jelenthet arra, aki túl közel merészkedik az ingatlanhoz, az a döntés született, hogy továbbra is biztosítani kell a helyszínt.

Fotó: Kiss Zoltán

Kálmán Tibor kérdésünkre megerősítette, az éjszaka folyamán a tűzoltók felügyelték a területet, míg szombaton délelőttől a helyi polgárőrök vették át a feladatot.

Virág István, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének sajtóferense hírportálunknak elmondta, a területet körülkerítették, illetve kiemelten figyelnek az épületre és környékére.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában