kék hírek

2018.12.17. 09:49

Eltűnt egy cseh tinédzser lány, Békés megyében találták meg

Szarvason ittas járművezetés gyanúja miatt, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek, Lőkösházán pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

police.hu

Békés megyében vasárnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Hétfőn a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen, 0 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett egy cseh lány, akit a cseh hatóságok eltűnés miatt kerestek. A 15 éves fiatalt a rendőrök egy dévaványai gyermekotthonba vitték és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Szarvas külterületén, 4 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba csúszott. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A pásztori férfit a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 22 óra 45 perc körül elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves B. Bálint a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában