kék hírek

2018.11.06. 10:27

Három helyen intézkedtek a rendőrök hétfőn

Mezőberényben orvhalászat, Tótkomlóson lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Dévaványán pedig elfogtak egy férfit, aki ellen bírósági elfogatóparancs volt érvényben.

police.hu

Mezőberény külterületén hétfőn 18 óra 45 perc körül egy halászati őr tetten ért egy kiemelő hálóval halászó férfit és értesítette a rendőrséget. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a férfit előállították és a Mezőberényi Rendőrőrsön kihallgatták. Orvhalászat miatt büntetőeljárás indul ellene.

Fémdolgokat és locsolócsövet akart lopni egy ház udvaráról egy férfi hétfőn 18 óra körül, Tótkomlóson. A helyi körzeti megbízottat egy nő értesítette, aki látta, hogy a férfi átmászott a kerítésen. A gumicső mellett fémcsöveket, egy lemezszekrény ajtaját és egy fúrót dobott ki az utcára. A rendőrök a tetten ért férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn Dévaványán elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 62 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában