kék hírek

2018.10.27. 08:37

Három helyen intézkedtek a rendőrök pénteken

Baleset és őrizetbe vétel is történt Orosházán és elfogtak egy körözött férfit Bucsán.

police.hu

Orosházán, az Oláh István utca és az Eötvös utca kereszteződésében, pénteken 16 óra körül egy személyautó vezetője a jelzőtábla utasítása ellenére nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. Az ütközés után az egyik jármű egy villanyoszlopnak is nekiment. A balesetben mindkét autó vezetője könnyebben megsérült.

Fotó: police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei pénteken 9 óra 30 perckor elfogtak egy gádorosi férfit, aki ellen a Miskolci Törvényszék adott ki elfogatóparancsot lopás bűntett elkövetése miatt. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei pénteken 19 óra 40 perckor, Bucsán elfogtak egy férfit, aki ellen a Szolnoki Rendőrkapitányság adott ki körözést, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A karcagi férfit előállították a rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában