kék hírek

2018.08.26. 11:36

Kannabiszt is találtak a szomszédja kutyáját lelövő férfinál

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kutyáját egy férfi Medgyesbodzáson. A rendőrök a házkutatás során megtalálták a fegyvert és a lőszereket is. Emellett egy udvari melléképületben több zacskónyi szárított növényt foglaltak le, a kert végéből pedig 29 tő kender növény került elő.

police.hu

Lelőtte szomszédja kutyáját egy férfi szombaton a reggeli órákban Medgyesbodzáson. Az állat bement a férfi bekerítetlen udvarára, ekkor érte a találat. A rendőrséget a kutya gazdája értesítette, miután vérnyomokat talált a férfi háza előtt. Az intézkedő rendőrök az udvar hátsó részében megtalálták a kölyökkutya tetemét – írja a police.hu.

A 46 éves férfi nem tagadta, hogy ő lőtte le az állatot, de azt állította, hogy légpuskát használt. A rendőrök azonban a kutya sérüléséből arra következtettek, hogy a férfi lőfegyvert tarthat otthon. A házkutatás során engedély nélkül tartott puskákat és lőszereket is találtak a nyomozók, ezeken kívül pedig egy udvari melléképületben, dobozokban és zacskókban is szárított cannabis került elő.

A rendőrök ezután alaposan átnézték a kert hátsó részét és egy fákkal sűrűn benőtt területen 29 tő kender növényt találtak.A nyomozók a töveket és a szárított növényeket is lefoglalták, hatóanyag-tartalmukat pedig szakértők vizsgálják meg.A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúja, kábítószer birtoklása bűntettének gyanúja és állatkínzás vétség gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában