kék hírek

2018.06.14. 16:47

Lakatlan tanyából akartak lopni, tetten érték őket

Lakatlan tanyából akart lopni két férfi és egy nő Körösladány külterületén. A rendőrség vádemelést javasol ellenük.

police.hu

Lopás kísérlet miatt javasol vádemelést a rendőrség két körösladányi férfi és egy szintén körösladányi nő ellen, mert a gyanú szerint 2018. április 16-án délután betörtek egy lakatlan tanyán álló épületbe Körösladány külterületén – írja a police.hu. A bejárati ajtóról levették a lakatpántot, megrántották a zárt ajtót, ami kinyílt és átkutatták az épület helyiségeit.

Egy talicskába több dolgot bepakoltak, összekészítettek, de megzavarták őket, ezért el akartak menekülni úgy, hogy mindent ott hagytak. A tanya közelében három férfi dolgozott, mezőgazdasági munkát végeztek. Amikor látták, hogy idegenek vannak a területen, rendőrt hívtak és feltartóztatták a kisbuszt, amivel a gyanúsítottak el akartak menni.

A bejelentés után rövid időn belül a tanyához érkezett rendőrök előállították a két férfit és a nőt, akik ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított. A nyomozás szerdán lezárult, a rendőrség az eljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Szeghalmi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában