pszichoaktív szerek

2018.05.30. 09:53

Gyanús, kristályos anyagot találtak a békési férfi lakásán

Garázdaság, lopás és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések.

police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányságon kedden gyanúsítottként hallgattak ki egy nőt, aki előző nap délelőtt egy orosházi büfében szidalmazta a felszolgálót – írja a police.hu. Megfogta a nyakát és a pultról egy poharat is felé dobott. A 33 éves orosházi nő ellen a rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A büfében történtekről itt írtunk.

Sarkadon kedden elfogtak a rendőrök egy 16 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint két nappal korábban berúgta egy sarkadi ház ajtaját. Átkutatta az épületet és bútorokat, illetve egyéb dolgokat vitt el onnan. A sarkadi fiút, aki ellen hasonló bűncselekmények miatt már van folyamatban büntetőeljárás, a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

Az Orosházi Rendőrkapitányság kedden őrizetbe vett egy tótkomlósi férfit, aki ellen az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves K. László ellen lopás bűntett miatt folyik büntetőeljárás, de ügye bírósági tárgyalásán nem jelent meg, ezért a rendőrség a következő tárgyalásig őrizetben tartja.

A Békési Rendőrkapitányság kedden őrizetbe vett egy békési férfit. A rendőrök a lakásán olyan kristályos anyagot és növényi törmeléket találtak, amelyek a gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülnek. A nyomozás eddigi adatai szerint a férfi másoknak is adhatott el tiltott szert. A rendőrség a 48 éves férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítja és a tőle lefoglalt anyagokat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában