kék hírek

2018.04.27. 10:16

Eltűnés és ittas járművezetés miatt is eljártak a rendőrök

Távoltartó határozat szabályainak megszegése, eltűnés, ittas járművezetés gyanúja és egyedi azonosító jellel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság csütörtökön szabálysértési őrizetbe vett egy újkígyósi férfit – adta hírül a police.hu. A Békéscsabai Járásbíróság június 16-áig megtiltotta neki, hogy felkeresse a feleségét. Ennek ellenére elment a nőhöz. A férfit a rendőrkapitányság munkatársai a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Békéscsabán, csütörtökön 18 óra előtt néhány perccel a rendőrök megtaláltak egy 17 éves lányt, akinek a Balassagyarmati Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését. A fiatalt a rendőrök egy békéscsabai gyermekotthonba vitték.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök csütörtökön 11 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Csorvási úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A férfi vezetői engedélyét elvették, majd büntető feljelentést tettek ellene.

A gyulai közúti határátkelőhelyen csütörtökön 9 óra körül tehergépkocsival belépésre jelentkezett egy román férfi. A jármű hátuljára egy másik kocsira kiadott rendszámot szereltek fel, amire felfestették a tehergépkocsi eredeti hatósági jelzésének karaktereit. A férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában