kék hírek - galériával

2018.02.27. 09:43

Havazás: csúszós utak nehezítik a közlekedők helyzetét

Megyénkben hétfőn este óta folyamatosan esik a hó, járhatatlan út egyelőre nincsen, de a megszokottnál nehezebb a közlekedés. Vezessenek óvatosan!

Békés megyében eddig 5-10 centiméter friss hó esett. Jelenleg 28 gép végez hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákat. Minden szakasz járható, hóátfúvások nincsenek, de időszakosan előfordulnak téliesebb útviszonyok.

Beküldött fotó

A rendőrség kéri, hogy az autósok fokozott óvatossággal, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és csak megfelelő mintázatú, profilmélységű téli gumikkal induljanak útnak.  Elindulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális útviszonyokról.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai két helyre vonultak ki mentésre. Szabadkígyóson egy autó az árokba csúszott, a békéscsabai tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a sofőrt.

Szabadkígyós, Beküldött fotók

Fotó: Lehoczky Péter

A másik balesetről korábbi cikkünkben beszámoltunk,  itt nem kellett műszaki mentést végezni.

Orosházán a Csorvási úton egy autós az útról letérve villanyoszlopnak ütközött, amely ennek következtében megdőlt. A helyszínen útlezárás és torlódás nincs – tájékoztatta hírportálunkat Vargáné Szombati Andrea megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Várjuk olvasóink fotóit is a hóhelyzetről, küldjenek képeket Facebookon vagy a [email protected] e- mail címre!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában