katasztrófavédelem

2018.01.22. 18:44

Lerakódott korom okozott tüzet egy dévaványai házban

Az elmúlt hétvégén hat segélykérés érkezett a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére, melyet követően négy esetben tűzesethez, míg két alkalommal műszaki mentéshez kellett riasztani a megye tűzoltó erőit.

bekes.katasztrofavedelem.hu

Szombaton este egy dévaványai családi házhoz vonultak a szeghalmi hivatásos tűzoltók, ahol a vegyes tüzelésű kazánban, illetve kéményben lerakódott korom, kátrány okozott tüzet. A kiérkező egységek a lángokat rövid időn belül megfékezték és megállapították, hogy a tűz a kéményből nem terjedt át a födémre, illetve tetőszerkezetre. A káresemény során személyi sérülés nem történt, azonban anyagi kár keletkezett – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Vasárnap délelőtt Szarvas-Ezüstszőlőnél, a 44-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél fekvő kanyarban egy személyautó árokba hajtott és oldalára dőlt. A káreseményhez a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, aki áramtalanították, majd talpra állították a gépjárművet. Az autóban csak a sofőr ült, aki az egység kiérkezése előtt ki tudott szállni a személygépkocsiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában