Segítség helyben

2024.05.18. 10:27

Megnyílt az iparkamara szarvasi irodája

Szarvason nyitott irodát a napokban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Bődi János, az iparkamara általános alelnöke, szarvasi vállalkozó elmondta, miért jelent ez nagy segítséget a helyi vállalkozóknak.

Vásári Erzsébet

Területi irodát nyitott Szarvason, a bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt az udvarban a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Bődi János általános alelnök szerint ez nagy segítséget jelent a vállalkozóknak.

iparkamara, iroda, Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, iroda, Szarvas
Rácz Annamária és Bődi János az iparkamara új szarvasi irodájánál. Fotó: Pintér Vince/BVKIK Fotó: Pintér Vince

A kamara ismertségének növelése az egyik célunk, illetve az, hogy fizikailag is közelebb kerüljünk a kisebb-nagyobb cégekhez, vállalkozókhoz. Szeretnénk, hogy ne kelljen minden ügyintézés minden Békéscsabára utazniuk – mondta Bődi János általános alelnök.

Új és régi vállalkozásoknak is segít az iparkamara

A bíróság épülete mellett, a Kossuth utca 21. szám alatt, az udvarban található irodában Rácz Annamária, az irodavezető segít az induló vállalkozásoknak a kezdeti lépésekben, támogatja a meglévő vállalkozások piacszerzését, tájékoztatást nyújt induló pályázatokkal kapcsolatban, valamint kutat a vállalkozói nyilvántartó rendszerben.

A fentieken túl az irodában minden szerdán szakértők is ,,rendelnek”: dr. Bagdi László ügyvédhez jogi kérdésekben, Sajti Lajoshoz munka- és tűzvédelmi témákban lehet fordulni, illetve a Széchenyi kártyáról, vállalkozói hitelekről is lehet személyesen egyeztetni Szarvason. Mivel az ügyfelek előre megbeszélt időpontra érkeznek, várakozniuk sem kell. Időpontot foglalni a 30/329-4018-as telefonszámon vagy interneten a bmkik.hu/tanacsadas címen lehet.

Orosházán és Szeghalomban is megnyílt nemrégiben az iparkamara irodája.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!