Üzletnyitások Csabán

2024.02.22. 19:37

Új Lidl és Aldi Csabán: megérkeztek a válaszok

Többen is érdeklődtek, hogy mikor nyílik meg Békéscsabán, a Szarvasi úti víztoronynál az új, második csabai Lidl, illetve az Andrássy út és Kazinczy utca sarkán, a Béköt helyén a harmadik Aldi. Mindkét esetben reagáltak megkeresésünkre.

Nyemcsok László

A Lidl Magyarországnál közölték, szerdán megkezdődtek a munkálatok, az új üzlet előreláthatóan a nyár végén nyílik meg a Szarvasi út 15-17. szám alatt, a víztoronynál. Hozzátették, amikor az új áruház megnyitásával kapcsolatban pontosabb információik lesznek, tájékoztatást adnak. Ezen a helyen tavaly december 31-én zárt be a Spar.

lidl, aldi, csabán, bevásárlás
Mindkét diszkontlánc terjeszkedik Békéscsabán. Illusztráció: Shutterstock

Szintén Békéscsabán, az Andrássy út és a Kazinczy utca sarkán, az egykori Békéscsabai Kötöttárugyár (Béköt) helyén az Aldi nyit üzletet. Közölték, az Aldi célja, hogy Magyarországon minél több vásárló számára tegye elérhetővé sajátmárkás kínálatát. A vállalathoz érkező vásárlói igényeknek megfelelve az áruházlánc tovább erősíti jelenlétét hazánkban, és hamarosan, várhatóan tavasszal megnyitja új üzletét Békéscsabán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!