Iparkamara

2023.11.13. 10:16

Kanadai-magyar üzleti szemináriumot tartottak Békéscsabán

Kanadai-magyar üzleti szemináriumot tartott Békéscsabán a napokban Kanada nagykövetsége és a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

Licska Balázs

A megjelenteket a kereskedelmi és iparkamara elnöke, dr. Orosz Tivadar köszöntötte. Fotó: Pintér Vince/BVMKIK

Fotó: Pinter Vince

Az egybegyűlteket dr. Orosz Tivadar, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte. Majd szó esett a Kanada és Magyarország közötti kereskedelmi kapcsolatokról, az Európai Unió és Kanada közötti átfogó gazdasági és kereskedelmi megállapodásáról. Bemutatkozott a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara, illetve Havas Csaba, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatója előadást tartott arról, hogyan működik egy kanadai cég Magyarországon, illetve Békés vármegyében.

A szemináriumon szóba kerültek a logisztikai kihívások a gyorsan változó kereskedelmi környezetben, valamin az is, hogyan lehet minimalizálni a devizaváltás és -utalás költségeit bankváltás nélkül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!