Iparkamara

2023.09.13. 07:11

Aradon képviselték a Békés vármegyei vállalkozásokat

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Román Tagozata, valamint a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara is képviseltette magát, illetve a vármegyei cégeket a napokban Aradon, az Agromalim & Smart Pack nemzetközi élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai szakkiállításon – ismertették a vármegyei kamaránál. Az expón évről évre több mint 200 kiállító mutatkozik be, és ez idén sem volt másként.

Licska Balázs

Sokan felkeresték a kamara standját, balról Rák János és Szikszai Csaba Fotó: MKIK

A nyugat-romániai régió egyik legmeghatározóbb kiállításán való magyar részvételt a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szervezte és fogta össze. Rák János, a kamara magyar-román tagozatának titkára és Szikszai Csaba, a vármegyei kamara osztályvezetője elmondták: tartalmas és fontos kapcsolatok épültek a három nap során. 

A kamarai standot felkereste többek között dr. Sándor Tibor László, Magyarország bukaresti nagykövetségének első titkára, mezőgazdasági attaséja; Dinya Judit, Magyarország kolozsvári főkonzulátusának külgazdasági attaséja; a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés vármegyei igazgatósága részéről Kozsuch Kornél elnök és dr. Bak Péter igazgató; Gheorghe Seculici, az Arad megyei kamara elnöke; továbbá számos magyarországi és romániai vállalkozás, érdekképviselet és intézmény képviselője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!