Magyardombegyház

2023.05.31. 13:23

Sajtfalu-látogatás: a lőkösházi nyugdíjasok tartalmas csomagot választottak

A Magyardombegyházi Sajtfaluba látogattak el kedden a lőkösházi  Vasutas és Községi Nyugdíjasklub tagjai Szűcsné Gergely Györgyinek, Lőkösháza polgármesterének vezetésével. A helyszínen Dinyés Ildikó, Magyardombegyház polgármestere és munkatársai fogadták a csoportot.

Ny. L.

A lőkösházi Vasutas és Községi Nyugdíjasklub tagjai a Sajtfaluba látogattak el

– Egy igazán érdekes programon vehettünk részt, csak ajánlani tudom mindenkinek a Sajtfalu megtekintését – hangsúlyozta Szűcsné Gergely Györgyi. – Önkormányzatunk az utaztatásban is segíti a helyi civil szervezeteket és az intézményeket, ha erre igény mutatkozik.

Dinyés Ildikó kiemelte, örömmel kalauzolták végig a lőkösháziakat a Sajtfaluban, ahol a vendégek a tartalmas programcsomagokból olyat választottak, ami sok mindent tartalmaz. Csak felsorolva: üdvözlőital, sajtkóstolás, sajátsajtkészítés, amit aztán természetesen haza is vihettek, szabad szedésű pörkölt, állatsimogatás, rongyszőnyegszövés.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!