Még van pár kiadó hely!

2024.04.03. 10:36

Mutasd meg, hogy te vagy az ország legszebb tündére! - videóval

Már kevesebb mint egy hónap van hátra, és lezárul az idei Tündérszépek versenyre a jelentkezés. De addig is tekintsünk vissza, mi minden történt eddig, és mi vár még ránk!

Beol.hu

Könnyen az országos döntőben találhatod magad

Fotó: MW-archív

Február 5-én adtuk hírül, hogy ismét keressük azt, aki a legszebb a vidéken. Idén 18-35 év közötti hölgyek nevezhetnek az országos megmérettetésre. A legelső jelentkezés Békés vármegyéből február 9-én érkezett a szerkesztőségünkbe. A bátor szépségkirálynő-jelölt nem először vesz részt versenyünkön. A fotózás során nagyon felszabadultnak érezte magát, és mindenkinek ajánlja ezt az élményt. Nemcsak profi fotósorozat készült róla, hanem már be is biztosította a helyét a regionális fordulóba, ahonnan három lány jut tovább az őszi, országos döntőbe.

Fotósaink már nyilatkoztak hírportálunknak, hogyan érdemes pózolni, hogy a legjobb oldalunkat mutassunk, de a helyszínen is minden mozdulatnál segítenek, igazítanak és beállítanak az ideális eredmény érdekében. Az első két fotózásunkat márciusban tartottuk egy békéscsabai stúdióban, melyről egy videót is hoztunk, hogy hogyan zajlottak a munkálatok a színfalak mögött.

A regionális fordulóra a mezőny jelentős része már összeállt, de még van pár kiadó hely, és még van pár hét, amíg lezárul a jelentkezés.

Segítünk, hogy a legjobb képek készüljenek rólad!

Amint kialakul a végső mezőny, elindul a szavazás a régió legszebbjeire, eldől, kik jutnak az őszi, országos döntőbe. Talán pont te leszel az egyik?

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!