Tündérszépek 2024

2024.03.20. 14:45

Hezitálsz a jelentkezésen? Ne tedd! Mutatunk 5 igazán jó okot - videóval

2024-ben is keressük a legcsinosabb hölgyeket, akik közül majd egyvalaki fejére felkerülhet a korona az országos döntőn. Egy percig se habozz, jelentkezz, hiszen értékes nyeremények, tévéshow és felkészítőtábor is vár rád!

Beol.hu

Ne habozz! Jelentkezz most!

Forrás: shutterstock

Elmúltál 18, de még nem töltötted be a 36-ot? Az utcán sétálva sokan megfordulnak utánad? Tündérszépek szépségversenyünk pont neked szól! Hezitálsz, hogy jelentkezz? Ne tedd, mutatunk 5 igazán jó okot, hogy miért!

  1. Mesés nyeremények várnak

Egyéves autóhasználat, vásárlási utalvány és okostelefon ütheti a markod.

2. Szuper fotók készülnek majd rólad
Ha még nincs saját portfóliód, akkor Bencsik Ádám és Dinya Magdolna, a Békés Megyei Hírlap fotósai profi képeket készítenek majd rólad.

3. Életre szóló élmények várnak
Benne lehetsz a tévében, hiszen egy televíziós döntőn dől majd el, hogy ki lesz 2024 Tündérszépe.

4. Kapcsolatokat szerezhetsz
Elindíthatod a karriered, ha a szépségipar területén szeretnél dolgozni például modellként.

5. Tapasztalatot gyűjthetsz
Sokat tanulhatsz és fejlődhetsz, hiszen a legszebbeket felkészítőtábor várja, ahol értékes tanácsokkal látnak el a szakemberek.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!