Énekes

2024.02.14. 15:26

Balázs Pali öt éve robbantotta bombáját

„Palikám! A petárdád bombaként robbant 2019 Valentin napján” – írta egy barátja a népszerű, Békésből származó énekesnek.

Beol.hu

Teljes arculatváltással állt elő öt éve a népszerű énekes.

Fotó: Facebook/Balázs Pali

„Napra pontosan 5 év telt el azóta, hogy nyilvánosságra hoztam a színpadi arculatváltásom és zenei továbblépésem hírét. A végleges döntésem több hónappal előtte született meg, melyet rengeteg háttérmunka, tervezgetés követett 2019 február 14.-ig. Maximalizmusomból fakadóan minden apró részletet szerettem volna jól megtervezni és hibátlanul kivitelezni. Komoly kihívásnak tűnt a végső megoldás, mivel új dalt, új színpadi arculatot és új klipet álmodtam meg magamnak a jövőt illetően” – emlékezett vissza közösségi oldalán Balázs Pali.

A leglátványosabb feladat, a hajvágás január 15-én megtörtént…több mint 4 héten keresztül úgy kellett megszerveznie az életét és mindennapjait összeraknia, hogy semmi ne szivárogjon ki a külvilág felé. Közben új dalt készített a stúdióban, sajtófotózáson vett részt a megjelenő hír mellé és klipet forgatott a pesti éjszakában a „Majd holnap írok” című új dalhoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!