Google statisztika

2023.09.25. 19:56

Fülledt az erotika Kondoroson, rákattantak a szexre

Egy friss felmérés szerint a magyarországi városok közül a kondorosiakat mozgatta meg a legjobban a szex és az erotika iránti érdeklődés az interneten.

Nyemcsok László

Nyitottak az erotikus tartalmakra.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Szexrandi.hu társkereső 2015 óta minden évben utánajár a Google Trends mutatói segítségével, hogy földrajzilag hol a legfogékonyabbak a magyarok a szexuális tartalmak iránt.

Most ismét a nyilvánosság elé tárták a kutatás eredményeit, hogy tavaly nyár óta mely városokban volt fogékonyabb a lakosság az erotikus tartalmakra, és hol kerestek rá a legtöbben a szex szóra. Tavaly még fej fej mellett voltak a dunántúli és a tiszántúli települések, ám idén Kelet-Magyarország tarolt az interneten a szexuális témák iránti érdeklődésben.

A tavalyi első helyezettként Farád képviselte a nyugati térséget, mely idén be sem került a Top 10-be, ám most a Békés-vármegyei Kondoros lett az idény pornó fővárosa. Tavaly nyár óta itt mozgatta meg a lakosságot legjobban az erotika és a szex iránti érdeklődés a neten.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!